Poziv na javno predstavljanje priručnika i raspravu

Centar za ženske studije poziva na javno predstavljanje priručnika ‘Neka se čuje i druga strana: [Audiatur et altera pars]: primjeri spolne i etničke diskriminacije’ koje će se održati u četvrtak 8. studenog, 2012. u Memorijalnom stanu M.J.Zagorke, Dolac 8 s početkom u 17 sati.

Osim predstavljanja priručnika, povest će se rasprava na temu diskriminacije na radu i zaštite radnih prava, a na pitanja zainteresiranih će odgovarati autorica priručnika dr.sc.Snježana Vasiljević (Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu) i Jagoda Milidrag Šmid (sindikalistkinja, savjetnica za soc.politiku SSSH) uz moderaciju Jasminke Pešut (Centar za ženske studije).

Pored javnog predstavljanja priručnika i rasprave o radnim pravima dodijelit će se uvjerenja polaznicama ovogodišnjeg obrazovnog programa Centra za ženske studije Klinika za sprječavanje diskriminacije, za redovito pohađanje nastave i volontiranje u organizacijama civilnog društva.

Elektronsku verziju priručnika Neka se čuje i druga strana: [Audiatur et altera pars]: primjeri spolne i etničke diskriminacije pronađite na http://zenajevise.net/tekstovi, a za sva pitanja i dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na: ad-acte@zenstud.hr i/ili broj telefona 01 4872 406.

Molimo potvrdite vaš dolazak na ad-acte@zenstud.hr.